Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fölåt, Jag saknar dig


FÖRLÅT


Förlåt...

Jag ångrar mig, förlåt...
Snälla, jag ber dig. Förlåt...

Förlåt för allt dumt jag har gjort dig...

Förlåt...

Jag ångrar allt, varenda ord jag har sagt.

Förlåt...

Du måste lyssna på mig, förlåt...

Jag vill att allt ska vara bra, jag vet att jag har varit dum.

Snälla förlåt...

Jag väntar på dig, på att du ska komma och förlåta mig.

Jag menar det jag säger, förlåt.

Förlåt...
Förlåt...







JAG SAKNAR DIG


I miss you...

Jag saknar dig...

Jag saknar dig jätte-mycket...

Varför ska du lämna mig?
Varför blir jag själv stående kvar?

Måste du resa?
Snälla res inte iväg

Lämna mig inte

Stanna kvar

Jag glömmer dig aldrig...




Fri vers av Ellin
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-15 13:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vackra ord.
2008-06-13

    Ellin
Vad fin :P
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ellin