Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sofia

Utan sofia
skulle jag inte skratta
utan sofia
skulle jag gråta än
utan sofia
skulle mitt liv vara tråkigt
utan sofia
skulle jag vara utan min vän






Fri vers av Då jag var fjorton år.
Läst 561 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-15 18:18



Bookmark and Share


  Sofiapoema
lovely name and a lovely poem ;)
2007-06-21

  Sofia i hatstaden
.o jag heter sofia ^_^
2007-06-17

  Johnny Chow
bra bra :D jag har också en kompis som heter sofia :D
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Då jag var fjorton år.

Mina favoriter
Sommar:D