Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina känslor


Normal??

jag vill bara skriva

skriva mina känslor

jag har så många nu

mina känslor till killen jag gillar

mina känslor till mamma som jag inte vågar bråka med

mina känslor till pappa som jag vet inte, men det är nåt...

mina känslor till min lillebror som är såå jobbig, men jag ändå älskar

mina känslor till skolan... ska börja på en ny skola nu, undrar hur det blir...

mina känslor till kompisarna, vissa växer man ju ifrån

mina känslor till mig...

min fula kropp som jag inte är ensam om att klaga på... (vissa måste ju trycka ner andra för att själva känna sig bra)

mina glasögon (varför tycker \"man\" inte att personer med glasögon är fina)

mina handlingar (jag är ju inte precis snäll hela tiden)

mitt inre (är det normalt att tänka så här mycket?)

Hmm... Jag är nog klar nu... Men alla känslor är ju fortfarande kvar, men jag har ju fått dela dom med nån...





Fri vers av Moonrose
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-15 18:29



Bookmark and Share


    eva m h
Det är bra sätta ord på känslorna man har så det är bra att du gör det!
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Moonrose