Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


tänka innan

det förkommer
att man tänker innan man talar
men oftare
försöker jag bara förekomma
istället för att förekommas
så jag talar innan jag tänker
och det har sänkt mig
igen




Fri vers av BaraOrd
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-06-15 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd