Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
06-03-22


Knuffa mig blå


pojkar är dumma och flickor likaså,
dra mig på en liten filt och knuffa mig blå.

du viskar fina saker och vill vara min vän,
men du har onda planer och vill ha mer sen.

jag gillar att sitta i den guppande båten,
våga runt hörnet och höra dig nynna på låten.

stjärnfisken är söt och har rosa band i håret,
en gång hade jag en pilbåge som jag lekte med i snåret.

fyrkantiga bollar cirkulerar i kvadrat,
tråkiga människor fortsätter med sitt tråkiga prat.

som jag sa, flickor är dumma och pojkar med,
jag gillar dig, men äter hellre tofu med sked.




Fri vers av ferida diego
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-17 14:23



Bookmark and Share


  aol
gillas så rak poesi
2010-06-09

  Josef Winroth
Så undebart sockrigt surialistiskt...älskar första två raderna..
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

ferida diego
ferida diego