Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelar ingen roll

Jag lyssnar till din sång

du är tondöv

och jag älskar det.




Fri vers av Sparven
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-06-17 17:53



Bookmark and Share


  danshäxan
Haha.. fniss... och ja...
kan vara kärlek som är lika blind som en
nyfödd kattunge.
Kort och tydlig.
Mycker inntehåll på få ord.
Helt i min smak. / danshäxan
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven