Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sitter i kläm-

Sitter ensam, ensam i ett mörkt hörn.
I mökret gråter jag, hoppas på bättre tider.
Jag älskar dig, det ska inte vara så svårt då.
Sitter jag i kläm.
Jag säger bara vad jag tänker.
Hon får dig att lr.
Varför vänder du dig till mig då.
Hon är alltid lycklig.
Kanske är för att hon är blond.
Men skit samma.
Jag sitter i kläm.
Vill inte att det ska ta slut.
Hör tåren studsa mot marken.
Trösta mig.
Håll mig som en man skulle gjort.
Mena det.
Säg inte att du älskar mig.
Förenst du kan mena det.
Jag sitter i kläm.




Övriga genrer av C-suicide
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-06-17 20:10



Bookmark and Share


    Suicide
Vackert skrivet, blev rörd, finns så mkt känsla, så många ord, bakom denna dikt (iaf tror jag det)
Kämpa vidare!
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

C-suicide
C-suicide