Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

som våra sönderbedda händer
i fyrhändig bön om läppar
som skiljer oss från kyssen
är läpparnas skälvande ängslan
sönderkyssta mot varandra

som våra sammanläkta händer
mässar i bön att skiljas
läker läpparna samman
i en oskiljbar kyss




Fri vers av Tor
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-06-18 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tor
Tor