Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spränga Gränser

Jag vill gå ut och spränga alla gränser
Löpa naken och obehindrad mot en strålande solnedgång
Springa genom natten tills solnedgång blir soluppgång och den en gång döende guden åter uppenbarar sig
Tills kärleken övertrumfar cynismens avgud och allt återgår i gamla spår

Jag berusar mig på natt och skrivna ord
En del språk och två delar naket mörker löst i gin
Rör ihop toppa med is servera genast men endast till förryckta och redan berusade

Låt oss sedan gå ut i marsnatten och skrika vår nakenhet åt våren
Åkalla muser och furier för att med gemensamma krafter spränga de gränser som är själva livet
Låt oss riva ner och bygga upp döda och återuppväcka krossa och bevara
Låt oss leva i klang jubel och galenskap tills döden eller livet skiljer oss åt




Fri vers av NevskijProspekt
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 17:21



Bookmark and Share


  Ken Taurus
Att spränga gränser! Vår största rädsla och vår största utmaning. Du får mig att våga.
2007-06-30

    Håkan
vackert skrivit och du far framåt med stor hastighet!!
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

NevskijProspekt
NevskijProspekt