Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hybris

Hybris:
Jag står på handlarens trapp och slumpar bort mina ord
Byter villigt hjärta och smärta mot charlataners uppskattande ord
Kom alla okända!
Känn mitt språk
Smaka mitt sinne

Nemesis:
Språket lägger sina nät
Blir ofantliga byggelement på marken omkring mig
Jag blir ensam kvar
Ett övergivet barn (för jag är ännu ett barn)
Bland ordens irrgångar

Den som inget har att säga
Är för evigt dömd till tystnad




Fri vers av NevskijProspekt
Läst 614 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-18 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NevskijProspekt
NevskijProspekt