Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sluta aldrig hoppas! sluta aldrig be! sluta aldrig drömma! under kan ju ske!.


sluta aldrig...

Högt uppe på berget,
Jag har till en vän,
Förlorat mitt hjärta.
Får det aldrig igen.
En tjuv som stjäl pengar,
Blir haffad en dag.
Men mot kärlekens tjuvar,
Finns ingen lag.
Sluta aldrig hoppas
Sluta aldrig be
Sluta aldrig drömma
Under kan ju ske




Fri vers av zahra
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 17:35



Bookmark and Share


  Manal
jag tycker om ditt budksap Zahra, att aldrig sluta hoppas
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

zahra
zahra