Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är den första dikten jag stannat och verkligen funderat i. Den har en helt ny struktur som jag inte alls är van vid, men den har en mening.


Meningsuppmuntran

Men om jag hade kunnat hjälpa
En vilsen själ som din
Naturligtvis hade jag gjort det
Ingen ska behöva ge upp
Något måste hålla dig kvar
Gåtorna måste besvaras
Svaren bli funna
Utan dig ger jag också upp
Plötsligt finns vi inte alls
Poff upp i rök
Men hur hade det sett ut
Uppmuntran behövs
Titta nu är vi tillbaka
Runt snurrar allt
Allt och inget är säkert
Nu lever vi




Fri vers av HeltAnonym.
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-06-18 19:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allt eller inget.....rätt.....mycket bra.
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

HeltAnonym.