Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnet på något som ej finns.

Vad är jag,
Detta väsen utan hopp,
Vem är du,
denna varelse utan kropp.
vi kallar dig sjuk,
för det är vad du är.
Men kanske de förstår,
Att vi håller dig kvar här,
Du är vårt eviga mörker,
I den dal vi vandrat långt,
Den eviga tystnad som nu härjar där.
Du flyter runt oss utan slut,
Och kan ej hitta din väg ut.




Fri vers av Valkyria
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-03-20 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria
Valkyria