Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... känns som hjärnan kokar över ibland...


Tankar...

Mycket händer nu
hjärnan går på högvarv
imorrn avtackning på jobbet
skräckblandad förtjusning med nytt jobb

Konstutställningen regnade bort i söndags
det var ju utomhus i Tantolunden
varför måste det regna
just DEN dagen som jag längtat efter

Jag skapar hemma som aldrig förr
penslar, lera, staffli, dukar och färg
men skrivandet har stått stilla länge
manus returneras av förlag efter förlag

På Midsommardagen blir det Gotland
ska bara ta med böcker att läsa
krama på kärestan och gå hand i hand
behöver vila hjärnan

Handoperationen gick bra
tänk att det redan är två veckor sedan
jag målade direkt jag kom hem
livrädd att fingrarna skulle stelna

Har saknat er alla mina kära poetkollegor
hoppas få tid att läsa era alster
men nu skriker Skaparkraft igen
så nu lämnar jag tangentbordet igen

Men...
titta gärna under www.art.se så länge
fast endast 10 av mina 24 verk ligger där
men de får bytas ut emellanåt i alla fall




Övriga genrer av AjBi
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-19 16:18



Bookmark and Share


    JJ VIP
Din text andas kämparglöd! Var rädd om den! Mvh. JJ.
2007-07-12

  Rosen VIP
Vilken tur att din handoperation gick bra, vore ju förfärligt om konstnären fick lägga sin kreativitet på hyllan..
Gotland är härlig ö att vistas på..
och ja, jag har saknat dig här på sidan.
Kul att du är tillbaka.
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi