Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citroner

Månen lyser på nypongren
Solen bländar dagen med sitt sken
Alltjämt lyser en stjärna någonstans
I himlen eller på jorden




Fri vers av Poetryfreak
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-06-19 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetryfreak