Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panikångest

Hjälp, jag kan inte andas!
Varför måste jag våndas?

Hjälp, jag står inte ut!
Tar jag snart slut?

Panikångest,
släpp ditt grepp
Ensam på min öde ö,
här tänker jag inte dö

Så jag flyr,
springer till jag spyr
Sedan ligger jag och stirrar,
vad gör vi här och virrar?

Jag måste ut i världen, göra mig fri
Nej, inte alls, det bestämmer visst ni
\"Annorlunda ska förbli inlåsta\"
Hur kan ni vara så uppblåsta?

\"Hej, jag heter Karin, jobbar på psyk\"
Hjälp försvinn, jag är inte sjuk!

\"Mitt barn varför gömmer du dig?\"
Ser du inte, ni kväver mig




Fri vers av Bobecka
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-06-19 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bobecka
Bobecka