Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


i mitten

för en gångs skull

blir tristessen min vän
jag är för trött
och frodas i ofrivillig tystnad
men det funkar
jag syns
ändå




Fri vers av BaraOrd
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-06-20 13:05



Bookmark and Share


    amorfati
Skönt eftertänksam...jag gillar bristen på ord...bristen på pekfingrar.
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd