Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur blev det så här

Jag såg ännu en dag gå
vad händer?!
Ingen kontroll
Räcker ut en hand
Tar en hand
Får en hand
Hjälper inte

Gör ont
Känns hopplöst
När går det över?
Hur gör man?
Hur gör andra?
Hjälper det?

Frågor... vad hjälper dom?
Vill ha svar
Söker
Finner
Provar
Misslyckas
Jag såg ännu en dag gå




Övriga genrer av Jonyc
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-06-20 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonyc