Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sägs att jag söker den vita riddaren

Hur många försök är nog
När ska man "settle for less"
Överge romantiken

Aldrig! svarar dom

Men jag börjar känna det... det är dags... det är nog nu...
Ni vet vad jag talar om..

Man ska bara "veta", man ska plötsligt känna "det"

Men kan jag älska som andra?

För höga krav! säger dom
Men jag ska ju Aldrig! settle for less säger ni

Timing? Mognad? Don't know.

Finns "det" och "vet man" verkligen, eller är den en mognadsfas, en vilja eller ett state of mind?

Är det i vilket fall en känsla levande for life?

Man vill tro det, jag vet.

Jag avvaktar. Skeptisk. Hoppfull. Ensam




Fri vers av Jonyc
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-14 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonyc