Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tyna bort

Vem ska rädda mig, behöver jag räddas
Från mig själv
Inte annorlunda, men beteendet är udda
Skapad för att ändra men betyder ingenting
Än
Hur fullföljer jag mål som inte är i min ägo
Ingen kontroll
Kämpar på bekostnad av sinnets hälsa
Utmattad
Fortsätter drömma ihärdigt, konstant
Faller djupt, hårt, varje dag verkligheten visar vägen
Tynar




Fri vers av Jonyc
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-21 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonyc