Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånat av Snook


Kloka ord

Mitt stora problem är att

Mina Problem är så små

Att de knappt räknas som problem

Men de gör lika ont för det




Övriga genrer av IngaProblem?
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-06-20 18:40



Bookmark and Share


  To
Himlans skyst citat!
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

IngaProblem?