Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla, lilla ljuset allra, allra längst bort (en dag med dig)

Det är mörkt
Allt är svart


Svart som natten
Svart som rymden


Det är tyst
Inget hörs


Tyst som natten
Tyst som rymden


Men allra, allra längst bort
Ser jag något


Något ljust
Något härligt


Långt, långt borta
Men en dag, kanske


En dag i lycka
En dag i ljus


En dag med dig




Övriga genrer av IngaProblem?
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-11-08 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IngaProblem?