Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker att be om förlåtelse

jag lägger förband på dina sår
dom bara jag kan se
det är jag som gett dig dom
framför mina ögon
ser jag dom
för alltid
jag kan försöka att förtränga
och säga förlåt
men det kan aldrig hjälpa
inte dig
inte mig
det är för alltid försent
och jag går in i väggen
ruttnar som ett träd utan rötter
i regnet blir jag ett
med naturen




Fri vers av choralone
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-03-21 11:01



Bookmark and Share


  karenina VIP
smärtan är så talande i denna.. o det gör så ont att läsa den
2005-03-26

  kath
vad säga....den känns- ända in i det sårbaraste...
2005-03-21

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Jag försöker värja mig från smärtan i denna. I tanken rör sig ordet; ensamhet !
Ett mycket bra avslut på en stark text !
2005-03-21
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone