Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min lilla värld

i en låda fastklämd
mjuka dun omger
dämpar omvärldens sus
och ger trygghet
åt själen som är skör
så lätt allt bryts
skalas av till sin rot
utan stadga
vingla ut i världen
igen




Fri vers av choralone
Läst 246 gånger
Publicerad 2005-03-21 11:05



Bookmark and Share


  kath
den här går till favorit...

jag kan bara säga orden talar för sig själv..."bilderna" bara är där...
2005-03-22
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone