Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionen du inte ser

jag spiller ut min hjärna
på golvet
välj bland ettor och nollor
blanda på
gör en egen version
av mig
jag ger dig mitt liv
i dina händer
mitt öde
jag har ingen makt
över mig själv
vill leva i passionen
nu




Fri vers av choralone
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-03-21 11:23



Bookmark and Share


  johii
du målar snyggt
jag gillar stilen
2005-03-23

  kath
den bränner sig in...snygg och stark text
2005-03-21

  kanelen
Så bra du beskriver frustrationen här!
2005-03-21
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone