Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Renande vatten

jag andas in
in in in
till slut kippar jag
så mycket det går - allt

jag är naken
man måste vara naken
innan man dyker

jag trodde det skulle vara svårt att se
men sen förstod jag att
det är i världen ovanför
som allt var suddigt




Fri vers av ProfessorBalthazar
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-21 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ProfessorBalthazar
ProfessorBalthazar