Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är mycket folk inte vet om henne... Det är svårt att förstå sig på en knepig människa.


Mamma

Mamma, du sa att livet inte är en lek.
Mina drömmar, du sa att jag lever i fel värld.
Men mamma, du vet väl att du gör mig vek.
Mina drömmar, det är allt jag är värd.

Mamma, du sa att min väg är fel att gå.
Utan drömmar, du sa att man kan mycket mer uppnå.
Men mamma, utan drömmar finns ingen verklighet.
Utan drämmar, har jag ingenstans att fly andras viktighet.

Mamma, du sa att misstag är misslyckande.
Mina drömmar, du sa att det förstärker nederlag.
Men mamma, utan drömmar lämnar tomheten mig utan ände.
Mina drömmar, det är ett sätt att stå ut ännu en morgondag.




Fri vers av Blekfet
Läst 366 gånger
Publicerad 2007-06-21 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blekfet
Blekfet