Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förebild eller inte? Jag ska aldrig bli som dig...


Del 1.

Trodde du älskade mig
Varför gjorde du så?
Du utnyttjade och svek
men du lärde mig aldrig gå

Tårar av hat
föll på detta golv
Allt var mitt fel
ett enda stort
missförstånd

Bad aldrig om något, fick aldrig något

Du är död för mig
men än hemsöker du mina nattliga drömmar
Plågsamt liv, plågsam död
önskar jag dig

Medans jag blir ensam kvar
att laga spruckna sömmar




Fri vers av Blekfet
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-06-21 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blekfet
Blekfet