Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Someone else

If i could be someone else
would it turn out better
or will it just be the same?

The fasade who conseal universe
trapped human souls to be unreal
it\'s better to burn out than fade away




Fri vers av Blekfet
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-06-21 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blekfet
Blekfet