Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarregnet

 

midsommarregnet;

aldrig har folket varit

så samstämmigt

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 588 gånger
Publicerad 2007-06-21 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP