Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ödets stigar




Trassliga nät av själar

håller i tråden till dig

invecklade stigar ska vandras

korsas igen och igen

osynliga trådar i mig

sitter fast i dig

och i dig

många gånger ska de korsas...


invecklade, trassliga stigar

för evigt håller jag kvar tråden till dig.




Fri vers av Aquarius
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-21 17:29



Bookmark and Share


  Alex Rodallec
valdigt stark bild du oppnar med.
2008-05-05

  Aisha VIP
....intressant och med ett djupt allvar....en svår sak...kram från Aisha
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Aquarius
Aquarius