Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort dikt jag kom på själv när jag o mamma bråkat o så vart det här en dikt för att säga förlåt...men det märks inte i dikten..men i alla fall..


Solen...

Solen skiner för att värma mig
men det behövs ju inte för jag har
ju DIG!




Fri vers av jojjeliita
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-06-23 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jojjeliita

Senast publicerade
Solen...
* Se alla