Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickorna som ?

Tomma leenden,
Bitter sprit sväljs.
Känslor bedövas,
Klingande, falska skratt, studsar mot väggarna,
Ekar i våra huvuden,
En hand på låret,
Allt är tillåtet,
Regler är för länge sedan glömt,
Vi är flickorna, som…


Vi ler, fast inte på riktigt.
Det ser ut som vi är där,
Men egentligen, är vi långt borta i fantasin.
Vi har för läge sen stängt av känslan av nuet.
Vi känner inte längre era händer på våra,
Köpta kroppar.




Fri vers av twiggyy
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-23 21:46



Bookmark and Share


  LassO
om världens äldsta yrke, känns det som, fast kanske gratis eller för lite sprit...
2008-03-10

  LUTHER
Den va bra och sorlig på något sätt.
Bra jobbat (:
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

twiggyy
twiggyy