Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring, nej varför?

Katten bet av sig sin svans,
Men var lika glad för det.


Den porlande bäcken med det friskaste godaste vattnet,
Förvandlades till blod,
Men vi fortsatte att dricka det.


Stjärnorna dog och slocknade,
Men vi fortsatte att stirra upp mot evigheten.


Jag dog,
Och alla andra fortsatte som vanligt.




Fri vers av twiggyy
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-09 22:32



Bookmark and Share


  Totimomo
Sjukt att man är så egocentrisk och självupptagen egentligen. Allt handlar om en själv. Förlora inte dig själv, även om du förlorade mot ödet denna gången...livet går vidare, oavsett
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

twiggyy
twiggyy