Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nedlåtnade människor är det värsta jag vet!!


Idioter finns det gott om!

Idag så fick jag ett mail från en person som hade en fråga.
\"vad är framgång för dig?\"
Jag svarde att framgång för mig var att man känner sig harmonisk och nöjd med sitt liv och sitt förflutna.

Till svar fick jag...\"Du har FEL kära du, framgång handlar om att man ska ha så mkt materiallea saker som möjligt\"

jag blev äcklad av hans ton i mailet.

\"du kanske behöver en lite lektion i engelska också..bla bla bla bla bla blabla blaaaaaaaaaaaaa\"

Jävla idiot!
Du känner inte mig, du vet inte ett skit om mig..
Ta du dina materiella saker och stoppa upp dom där solen inte skiner, för när du du så kommer du iaf inte kunna ta dem med dig och de kommer antagligen att ställa till en väldans massa problem för dom du har lämnat kvar!!

Jag blir så förbannad på människor som inte låter en annan ha sina egna åsikter.
Har jag FEL!! skulle inte tro det, min uppfattning är min uppfattning och ingen kan ändra på det. I synnerhet ingen som tror att mänskligt värde sitter i materiella saker.

*ryser*





Övriga genrer av Jiji80
Läst 386 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-06-25 08:51



Bookmark and Share


  glittertindra
prylfixerade människor lever med sina prylar, för sina prylar och är de som har mer prylar än vänner när de dör.. jag måste säga att människor och mänsklig kärlek är mer värt än coolaste tv:n, värsta kameran, häftigaste bilen, snabbaste båten och snyggaste märkeskläderna... det är hög status att må bra inuti... utan alla dessa prylar.. prylfixerade människor älskar att stoppa ner sitt materiella välstånd i halsen på andra.. för att själva känna sig ett litet uns bättre än andra... man kan ju egentligen undra hur en sådan människa mår...
2007-12-31

  KLANG
Han vet inte vad han pratar om. Du har så mycket mer än många andra gumman:D kramar
2007-06-25

  Nikolai Jungsin VIP
Låter som han hade asfalt i sandlådan och trasiga pinnar som Lego...
Och att nervärdera så.. han e korkad..
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Jiji80
Jiji80