Mina tankar om livet

Och lite till

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar om livet

Och lite till




Våran jord är inte stor

Jag och flera jag känner har gått igenom ett helvete.

Ett fängelse av sina egna tankar, som ofrivilligt

planterades där i oss när vi var små. Det skapade

Ett mönster, ett mönster som växte och blev större

och större nät

När vi sedan skulle stå på våra egna ben, försvann nätet.

våran trygghet försvann.....

Där stod vi unga människor med all den där jävla  skitsnacket

som vi fick höra under våran uppväxt. Vad kan vi göra av det nu?

Vem 'är du? ---och vem är du? vem är du?

Vem är jag?




Fri vers av Jiji80
Läst 1329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-06 22:04



Bookmark and Share


  KLANG
Jag känner igen mig gumman. Funderingar utan svar.. Vi kommer finna svar: applåder för denna världskram
2007-07-07

  Nikolai Jungsin VIP
Ja nu ska ju fröna ge skörd.. vad såddes egentligen?

Tankvärt.
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Jiji80
Jiji80