Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan

Att läsa Ekelöf på stationen
Vänta på tåg som snart kommer
En resa påbörjad
En på väg

Att resa inåt och samtidigt bort
Orden smälts samman med förbiilande björkars kronor
Hängande klasar av bokstäver
Vin i det frusna havet inom mig

Att läsa Ekelöf på nästa station
Bland jäkt och bultade hjärtan
En resa avslutad
En har knappt börjat




Fri vers av NevskijProspekt
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-26 00:30



Bookmark and Share


  Död Mans Hand
mittenstycket e kanon!

(å ditt nick påminner mig om en resa jag förtog med lastfärja från Oxelösund till St Petersburg, i sällskap m massa alkade ryska truckers, cool stad det där)
2007-06-26

  Gunwale VIP
\"Vin i det frusna havet inom mig\"....se vad läsning kan ge när man har hittat rätt bok!! Dikten skapar vackra bilder i mig!
2007-06-26

  himlens hemlighet VIP
skulle vilja att den slutade \"en har just börjat\"
men den är skön, blir glad av den, drar igång fantasin...
tack för läsning! :)
2007-06-26

  Marie-Louise Hallgren
Mycket bra! Gillar också Ekelöf. Resan inåt pågår ständigt. Yttre resan går till Osby i veckan...
läser lyrik på tåget dit ner
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

NevskijProspekt
NevskijProspekt