Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gdje si sadakada sunce se smije sa neba gdje si sada,kada ljubav tvoja meni treba


gdje si sada

gdje si sadakada sunce se smije sa neba
gdje si sada,kada ljubav tvoja meni treba
gdje si sada kada kisa ljetna pada
a srce se moje nada
da ces sa kapljama kise,pasti na moj dlan




Fri vers av nataly
Läst 500 gånger
Publicerad 2007-06-26 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nataly
nataly