Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din vilja må ske

ett slag
ett ord
fyllt av hat
avsky

hån
illvilja
hettan på kinden
din hands märke

svedan
såret
blodet
din kniv

andas ut
en enda gång
slutet
klippan

faller
du suddas ut
andas in
marken är min




Fri vers av Aara
Läst 419 gånger
Publicerad 2005-03-22 17:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra snyggt skriven dikt om illvilja.
2005-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Aara
Aara