Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pärleporten

din hand
i min
mitt hjärta
under en sten

glasbubblan
tynade bort
du kom nära
varsam kyss

vid himla porten
ska vi mötas
jag har saknat dig
vill aldrig mer mistas




Fri vers av Aara
Läst 454 gånger
Publicerad 2005-03-22 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aara
Aara