Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvillingstjälar..

tänk att det skulle ta mig 11 549 dagar att finna dig.









Fri vers av Kaluha
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-06-27 00:19



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
=)..Grattis och lycka till!
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Kaluha
Kaluha