Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honey, de säger att om en stjärna faller får man önska sig vad man vill...

En kväll, en blick, en kyss.
Jag var din.
Mina händer i dina.
Din hud mot min.

Helt perfekt.
Ett ögonblick av fullständig fridfullhet.
Du ligger stilla, slutna ögon, djupa andetag.
Fyller mitt hjärta av ömhet och kärlek.
En tår, för att du är så otroligt fin.

Får jag röra vid din sårbara själ, leva i ditt hjärta?
Får jag känna din djupa sorg, smaka på ditt vackra skratt?
Får jag försvinna in i dina blå blå ögon?

Du öppnar dina ögon.
Ler ömt mot mig.
Söker min hand.
Dina mjuka läppar mot mina,
ingen kysser mig som du.

Att sakna dig när jag inte hör dina andetag.
Att älska varje liten del av dig.
Att glädjas av varje sekund i din närhet.
Det är allt jag önskade mig.

Älskar dig Sebastian.
Älskar dig så.




Fri vers av sarasarasara
Läst 142 gånger
Publicerad 2007-06-27 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sarasarasara