Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bla bla \"lyckliga i alla sina dar´\"

en lycklig flicka blinkar trött
en vacker man hon åter mött

en lycklig flicka åter ler
ej tårar trillar längre mer

en lycklig flicka måste tro
att kärleken vill ständigt gro

en lycklig flicka har fått stöd
nu slipper hon en dag hittas död


ett vackert slut denna saga har
bla bla \"lyckliga i alla sina dar´\"

men ingen ser hennes hjärta klart
där inne finns ingenting underbart

allt som du hör, allt som du ser
det finns blott det, ingenting mer

därför slutar denna sagan nu
men gå inte till badrummet,kära du.




Fri vers av Snörosen
Läst 341 gånger
Publicerad 2005-03-23 00:58



Bookmark and Share


  PussInBoots
fyndigt. gillade.. :)
2005-03-23

  leopardia
titeln är guld, helt enkelt.
2005-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Snörosen
Snörosen