Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"we had joy, we had fun\"


fingertoppskänsla

jag har en skavande känsla
i bröstet och med blanka ögon
ser jag dig så som ingen annan ser dig
ta dig runt i rummet

på några sekunder gör du
intrång i det som en gång bara
varit mitt
men när man inte längre är
skyddad av källarens kvävda luft
så pausar hela min existens

jag skriker och skriker och skriker
men dina öron är till för musiken
män med hopp om förändringar
och med d-takt i fingertopparna

i mina fingertoppar kliar
oron över alla sekunder av
våra liv

framtid, dåtid, nutid




Fri vers av Farlig
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-28 01:50



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Gillar verkligen den här, har ju läst den förr men denna gång var jag tvungen att kommentera. Du skriver på ett speciellt sätt, kan inte sätt fingret på vad eller hur. Men bra är det! Fortsätt såhär!
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Farlig