Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... och hon klippte sig

lock efter lock singlar ner på trägolvet och jag andas
tungt och förväntansfullt
Med lockarna klipper jag bort det svarta.
Det ska bli bra, eller hur?
Jodå det blir det. Kan det bli annat?
Det är nytt.
Som jag.




Fri vers av lovisaxx
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-06-28 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lovisaxx