Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuk

Det är ännu en besinningslöshetens

vardagstorsdag

Precis som vanligt, men mjuk så att
handen smälter

Vem har lagt ett
glasspaket...

i mina lungor?




Övriga genrer av Clifford
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-28 19:42



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
najs
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Clifford
Clifford