Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komma på bättre tankar

Under en grön filt
i skydd av regn och kyla
ligger jag och
tänker dåsighet och honung

Slummern slukar mig
i tre korta minuter
Härifrån till bättre tankar
är vägen behagligt kort









Fri vers av Clifford
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-06-29 14:22



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
Fint, vackert och gav mig ett väldigt sug efter honungsvatten!
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Clifford
Clifford