Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..kolla vad jag grävde upp!


att fånga en känsla

Att fånga en känsla
vore som att fånga ett dammkorn i fiskenät
det vore som att kunna nypa en fjäril i luften och i samma rörelse
slita vingarna av den

att krossa ett öga mot vit bakgrund
en kladdig mörk fläck
med alltför breda penseldrag
du skulle behöva mikroskop bara för
att läsa bruksanvisningen

sedan rama in och hänga upp den ovanför
spiselkransen bredvid tjugotaggaren vars sista tanke var
\"aj fan, han sköt mig\"

de som ser din tavla med en illaluktande fläck mitt på
skulle ställa sig frågan \"vad ska det där föreställa?\"
du skulle svara \"en känsla..\" och hänvisa till
titeln:
\"förvåning\"




Fri vers av BaraOrd
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-29 01:35



Bookmark and Share


  Kakaan
Mm...
tror nog jag håller med lite där =P
Bra, gillar den här!
2007-07-06

    Qillin
tack
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd