Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leksaker av plast

Vi lever i en leksaksvärld
Plastikkirurgi
Sån där som gör oss fin
Falska meningsbyggnader
Ett leende på läpparna
Ett hej på stan
Fördomsfull
Utan källkritik
Fast i normer
Stöpta i former
Alla tillsammans
I en ding ding värld
I en fejkad leksaksvärld




Fri vers av Malaki
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-06-29 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malaki
Malaki