Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


grattis bengt:D

idag fyller bengt år
snart får han grått hår

(& nu kommer jag inte på mera)

fast det har han redan

-men säg det inte till han,

då kanske han blir ledsen! :o




Övriga genrer av jo jo hanna
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-06-30 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jo jo hanna